СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Вие се намирате в чудесен период, през който можете или трябва да подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Не е изключено в този сектор от живота ви да ескалират стари и неразрешени теми, използвайте тази мощна енергия, така че да изчистите евентуални различия, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си, дори ще делегират отговорности с тях, ще се чувствате защитени и сигурни, защото имате на кого да разчитате при нужда…

В друг вариант – справяте се с имотни и битови приоритети, може да сте много ангажирани у дома или пък да се занимавате с дела, работа, която позволява да я извършвате и от вашия дом.

Почти през цялата седмица ескалират повишени разходи, може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви.

В оптимален случай – това са полезни или неизбежни инвестиции за любими хора.

Все пак е полезно да се пазите от харчове, които се отчитат за нецелесообразни.

Ако някой не е твърде коректен към вас и ви нанася щети, морални или материални,  тогава това ще се превърне в повод за равносметки, разяснителни разговори или взети решения и със съответните последици. На пети май предстои пълнолуние, което е с лунно затъмнение, то ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще чрез новини или събития, развръзки, които ще ви покажат кои от честолюбивите ви планове са  осъществими…

Чудесен признак ще бъде, ако получите награда за полагани от вас до този момент усилия и се изкачите по йерархичната стълбичка или пък получите морално удовлетворение, вид награда, предвидимост и т.н.

Ако това в някой случай не е така, значи предстои да преобразите живота си „от корен“ и на всички нива…

На този етап повечето от вас се справят с повишена конкуренция, насочвайте тази мощна енергия чрез инициативност, която няма да остане без съответни и позитивни за вас последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени