СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което е важно или показателно за вашето обществено положение, позиции в колектив, подкрепа, която получавате от околните и съответно тя влияе на бъдещи перспективи на развитие.

Чудесно би било, ако сега получите вид одобрение от личности, които насочват вектора ви на развитие към вид просперитет. Препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да укрепвате връзки, които могат да допринесат за благоденствието ви, защото обединявате усилия и имате на кого да разчитате.

Ценете високо хора и обстоятелства, които ви дават „зелена светлина“ към вашите честолюбиви планове.

Почти през целия период вие ще демонстрирате ваш творчески потенциал или най-доброто от себе си, а това ще има своето значение и отражение. Отлично ще се справите с дела, при които имате повече свобода на действие, ако можете да използвате вашата или пък имате собствен бизнес, ако се занимавате с ваши хоби…

Ако работата ви е рутинна, тогава може да е свързана с известни сътресения и дори изненади. Ако забележите, че условията на труд се променят, ескалират новини, които понякога са с елемент на изненада, тогава от вас може да се изисква и да проявявате по-висока адаптивност, за да се справите с евентуални предизвикателства, да отговорите на нови изисквания, така че да се впишете в променена обстановка и да извлечете максимални ползи.

Ако това не е ваша тема, тогава навлизате в период, през който можете да разчистите вашето обкържение или пък ще промените ваши връзки, лични и делови, дори договори…

Избягвайте конфликти и недоразумения, които могат да се провлачат дълго и да намерят изход едва след около два месеца.

В друг случай сега се проявява тема, която ще обсебва вниманието вие пак така за доста време и е препоръчително да си изградите стратегия, която е дългосрочна, вероятно да сте по-гъвкави в общуването и да не се доверявате.

Част от вашите контакти ще се обновят, надградят, могат да бъдат прекратени онези, които са ненадежни, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

До края на седмицата имате възможност да направите пробив в кариерното си развитие  или да превъртите предизвикателства в полза, след това някои шансове ще отекат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени