СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което е важно или показателно за вашето обществено положение, позиции в колектив, подкрепа, която получавате от околните и съответно тя влияе на бъдещи перспективи на развитие.

Чудесно би било, ако сега получите вид одобрение от личности, които насочват вектора ви на развитие към вид просперитет. Препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да укрепвате връзки, които могат да допринесат за благоденствието ви, защото обединявате усилия и имате на кого да разчитате.

Ценете високо хора и обстоятелства, които ви дават „зелена светлина“ към вашите честолюбиви планове.

Почти през целия период вие ще демонстрирате ваш творчески потенциал или най-доброто от себе си, а това ще има своето значение и отражение. Отлично ще се справите с дела, при които имате повече свобода на действие, ако можете да използвате вашата или пък имате собствен бизнес, ако се занимавате с ваши хоби…

Ако работата ви е рутинна, тогава може да е свързана с известни сътресения и дори изненади. Ако забележите, че условията на труд се променят, ескалират новини, които понякога са с елемент на изненада, тогава от вас може да се изисква и да проявявате по-висока адаптивност, за да се справите с евентуални предизвикателства, да отговорите на нови изисквания, така че да се впишете в променена обстановка и да извлечете максимални ползи.

Ако това не е ваша тема, тогава навлизате в период, през който можете да разчистите вашето обкържение или пък ще промените ваши връзки, лични и делови, дори договори…

Избягвайте конфликти и недоразумения, които могат да се провлачат дълго и да намерят изход едва след около два месеца.

В друг случай сега се проявява тема, която ще обсебва вниманието вие пак така за доста време и е препоръчително да си изградите стратегия, която е дългосрочна, вероятно да сте по-гъвкави в общуването и да не се доверявате.

Част от вашите контакти ще се обновят, надградят, могат да бъдат прекратени онези, които са ненадежни, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

До края на седмицата имате възможност да направите пробив в кариерното си развитие  или да превъртите предизвикателства в полза, след това някои шансове ще отекат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени