СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което в значима степен ще ви покаже с какво да продължите напред, какво евентуално трябва да оставите зад гърба си.

Не е препоръчително да пресирате събитията, а по-скоро да се движите по течението, така спонтанно ще можете да се възползвате от възможности, които застават на пътя ви, ако се налага – ще оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време…

През настоящата седмица е подходящо или препоръчително да пренаредите приоритетите си по важност, за да се докажете на работното място, така че да бъдете максимално ефективни, успешни, за да извоювате резултати, на които после ще разчитате дълго и те ще имат позитивен ефект върху финансите ви, комфорта ви на съществуване – общо.

В друг случай – може да прелистите нова страница в този сектор, да извършите промени, които ще имат оздравителен ефект на различни нива, включително и върху физическото ви състояние.

Вашето ежедневие може да е по-напрегнато, защото околните ви изненадват, това могат да бъдат членове на вашето семейство или ваш партньор, ако имате такъв, също личности, които влияят на вашата сигурност и бъдещи перспективи на развитие.

През настоящия период част от тези личности ще се държат непредвидимо, така вие може да забележите някои слаби звена, които до този момент са ви убягвали или пък вие сте пренебрегвали. Сега от вас може да се изисква рязка промяна в подхода, за да изчистите евентуално напрежение, недоразумения, ако има такива. Насочвайте внимателно, това ще има широко отражение и като минимум за следващите около два месеца.  Те могат да протекат спокойно, обновяващо и надграждащо, вълнуващо… Но могат да бъдат и изпълнени с непредвидени ситуации, които ви дестабилизират на различни нива, ако не вземете мерки. Изградете си дългосрочна стратегия и като не губите крайни цели от поглед, балансирате между вашия и чуждия интерес, така ще си изградите оптимално правилна стратегия и ще излезете победители…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени