СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 03.11.2018 – 09.12.2018

x


Вие сте в ключов период относно вашето кариерно развитие, за някои – брачни отношения, имидж като минимум. Амбициите на повечето от вас растат перманентно и от вас се изисква да канализирате тази мощна енергия в оптимално правилна, конструктивна за вас посока, способна да преобрази живота ви, особено, ако се възползвате от Новолунието на 07, 08 декември. Все пак този процес може да е съпътстван с доза напрежение, защото усещате, че някои възможности са на път да утекат, възможно е това да са външни и независещи от вас причини, които ви подтикват да се мобилизирате, да воювате за интересите си. Все пак и през тази седмица става напълно ясно кои от вашите мечти са осъществими, може да се вдигне своеобразна завеса пред вас, но ако има някакви илюзии, дори манипулации, измами, които ви влияят, то те също ще станат по-видни и ще преобразят картината на съществуване.

Припомням, че Марс е във вашия зодиакален знак, надарява ви с енергия, отключва инициативност, от вас зависи да канализирате тази мощна енергия, която ще превърти предизвикателствата в полза, а не обратното. Ако не канализирате тази енергия, тогава тя може да премине в силно раздразнение, ескалация на напрежение, попадане в непредвидими и конфликтни ситуации.

Не губете целите си от поглед, възползвайте се от приливната вълна на Новолунието и може да стигнете много далеч, да оформите по-високи, широки хоризонти на развитие за цялата 2019г. На този етап – откривате шансове, но и слабости, не пренебрегвайте негативите, стопирайте ги своевременно /ще имате достатъчно подсказки за това/, преумножете позитивите, те ще застават на пътя ви по един спонтанен начин, понякога и без да ги търсите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ