СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 03.11.2018 – 09.12.2018

x


Вашата социална активност расте, дава ви шанс да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив, да се срещнете хора, които да се превърнат във ваши благодетели, покровители и т.н. Много зависи от вашата собствена инициативност, желания, посока, която ще изберете, иначе – възможности няма да липсват, особено в посока да скрепите ваши връзки /лични или делови/. Всичко горе-описано обаче протича на фона на известно напрежение, което е продуцирано от чисто практични съждения, оценки, от типа на: „какво давам аз, а какво получавам“, това може да охлади страстите или да обтегне, дори скъса някои контакти с важни за вас хора. Имайте предвид обаче, че към вас също ще бъдат насочени подобни анализи, също, ако имате някакви стари дългове, те ще напомнят за себе си.

Обединяващо правило е, че финансовото ви състояние може да бъде дестабилизирано или подобрено, а тенденцията  е като „скачени съдове“ за подкрепата и одобрението, които можете да получите или пък – не, така че насочвайте внимателно, изградете си стратегия, за да съхраните интересите си, скрепите приоритетни връзки и т.н., дори и това да изисква известен компромис на този етап.

Венера ви дава втора възможност да подействате позитивно на социалния си статус /кариерно развитие, брачни отношения/, имидж като минимум, да изправите евентуални грешки, да се възползвате от шансове, но един по-конструктивен начин, които са се появили през втората част на септември и през октомври. Сега може да използвате различен маниер, подход, за да получите и различен, по-добър резултат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ