СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Вашата социална активност перманентно ще расте и по различни поводи все повече ще ви се налага да отстоявате вашето мнение и идеи като водите разяснителни разговори или преговори, така че да защитите интересите си привлечете на ваша страна влиятелна опека или поне не позволите да подменят усилия, които сте полагали до този момент.

В близкото ви обкръжение ще се появят хора, които ще ви подтикват да бъдете по-инициативни, дейни, за да постигнете по-значими успехи, но не е изключено да има и такива, с които ще влизате в словесни двубои, а в по-крайна форма и в словесни войни.

При  всички случаи обменът на информация ще се усили, а знанието винаги е сила, от която да се възползвате.  През първата част на седмицата може да чуете думи или предложения, които да променят бъдещите ви планове и нека това да бъде във ваша полза, въпрос на избор е как ще реагирате.

През втората част от седмицата информационният поток започва все повече да ви изненадва, тази тенденция ще расте и през следващата седмица, част от случващото се ще е повод да се мобилизирате, така че да пазите гърба си от деструктивни влияния и да ги отстраните, а в друг случай – това ще се превърне в повод да набележите алтернативи на развитие, особено, ако се нуждаете от такива. Колкото по-малко афиширате всичките си намерения, толкова повече ще нарастват шансовете да ги осъществите.

Вашите тайни желания или дългосрочни проекти могат да стартират и да се реализират стъпка по-стъпка и като разчитате на скрита опека или пък на хора, стоящи далеч от вас – буквално и в по-общ смисъл…

В бъдеще може да се ориентирате към допълнителни или нерегламентирани, паралелни източници за печалба, на този етап това едва се проявява като перспектива, шанс, стига да искате, ще го набележите и ще се възползвате и предимно като гледате извън рутината, традиционното и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ