СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Повечето от вас и на този етап все още може да изпитват известно колебание по кой път да поемат, все едно са на прага на житейски кръстопът, когато трябва да направят важен избор – съответно какво от миналото да оставят в живота си, да го обновят, защото е перспективно и си заслужава, но също така – какво трябва да оставят завинаги зад гърба си, защото е без перспективно и изчерпано като възможности.

В тази посока ще ви е полезна информация, която перманентно ще получавате, през първата част от седмицата вие може да узнаете или скрити процеси, ако има такива, може да проведете разговори, които ще ви помогнат да достигнете до дъното на истини или да просветите причинно-следствени връзки и със съответните последици.

По един естествен начин вие ще преминете в процес, в който ще ревизирате всичко ценно за вас – от взаимоотношения до начини на печелене на чисто материални блага. И така е правилно, защото вие сте на прага на едно голямо ново начало, което ще ви даде шанс да постигнете успехи над средното ниво, да реализирате и разгърнете потенциала си по оптимално добър начин за вас, но преди да преминете към този процес вие трябва да разчистите място, образно казано, защото нищо ново не расте върху старото…

През втората част от седмицата вие вземате важни или определящи решения, които ще имат дългосрочно отражение или такова, което ще доведе до базисни преобразования, в друг случай те ще се отразят на дома и семейството ви. А в някои случаи и на местоживеенето ви. Добрата новина е, че в случая повечето промени, които ескалират, ще се продуцират и инициират от вас самите…

В бъдеще все повече енергия и внимание, време ще трябва да отделяте за вашето семейство или пък условия на съществуване например, като направите ремонти, справите се с имуществени казуси, полезни сте за вашите близки и им помагате или пък изчистите някои спорове, които действат деструктивно. Каквото и да е, полезно е да концентрирате вашата инициативност в посока, която искате да прораства дълго, ще хармонизира и подобри атмосферата у дома, а не обратното. Не е изключено да назрее известно напрежение у дома и при решаването на гореописаните въпроси, в такъв случай не позволявайте това да прерасне в конфликти, които ще се окажат  деградивни или безсмислени.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ