СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Вашата популярност през настоящата седмица ще расте, общуването ще е проводник за възможности, вид удовлетворение. Комуникацията с личности, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, ще е причина за успехи, вид шансове към които се стремите, приятни емоции и преживявания.

Може да укрепите партньорските си отношения като пътувате, а някои от вас може да срещнат любовта в лицето на човек, който е стоящ далеч от тях, буквално и в по-широк смисъл.

Вашите амбиции растат, сега е подходящо да разчупите статуквото и да надскочите успехите си, това е напълно възможно като демонстрирате висока квалификация,  попаднете под опеката включително на хора, които са извън близкото ви обкръжение…

От вас може да се изисква да сте мобилизирани, да си поставяте високи и значими цели,  вероятно не всички резултати ще са сега и веднага, но вид постижения ще се развиват после по инерция при следващите месеци, а може и по-дълго, така че си струва да бъдете по-инициативни.

Мнозина ще се представят като борбени и амбициозни личности и така е правилно, ще имате уникална възможност да утвърдите авторитета си, да станете по-силни и независими, подобно чувство ще расте в душата на мнозина и ще ви открои от тълпата…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени