СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Вие навлизате в чудесен период, през който ще умеете да се представите в оптимално позитивна среда, вашите усилия няма да останат незабелязани, а това по един естествен начин ще има добър ефект върху доходите ви, върху възможността да защитите интересите си, да утвърдите авторитета си в колектив, да подействате още по-добре на имиджа си.

Някои от вас ще „циментират“ постъпленията си или ще се доберат до дългосрочни и стабилни източници за печалба.

Може да постигнете успехи, които са дългосрочни и пак така има добър ефект върху финансовото ви състояние. Може да получите награда за полагане от вас до този момент усилия, нещо заслужено и под формата на разплата.

Пред вас могат да се очертаят допълнителни варианти, ако търсите такива, паралелни източници за облагодетелстване…

Добре ще взаимодействате със социално-значими организации, ако това ви интересува.

Някои от вас ще установят, че има кой да им пази гърба, други ще действат хитро,  изобретателно, няма да афишират всичките си намерения, ще си поставят дългосрочни цели, които пак така ще имат стабилизиращ ефект върху онова, което имате – общо.

Налага ви се да се доказвате в колектив над обичайното, някои от вас могат да съществуват в напрегната среда от повишени изисквания и очаквания, подобна конкуренция. Нека това да се превърне в повод да надскочите успехите си, да изпреварите другите и все едно сте на състезание, така че да не позволите да бъдете изместени.

Все пак е полезно да се пазите от конфликти или пък да страните от хора, които могат да ви нанесат материални или морални щети. Ако има такива, ще можете да ги идентифицирате и да вземете мерки, стига да искате.

Любовта – може да е хладна, добре преценена, чувствата се филтрират от разума, крайният резултат зависи много от това какво се е натрупало в миналото и дали любим човек  подкрепя вашите честолюбиви планове. Ако имате общи и обогатяващи цели, това ще има силно позитивен ефект…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени