СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 05.02.2018 – 11.02.2018

x


През тази седмица се оформя възможност да спечелите нещо по един бърз и неочакван начин – това може да са допълнителни и нерегламентирани доходи, тайна подкрепа или сбъдната мечта, която сте преследвали от доста време, а ето, че сега имате шанс да я реализирате. Разбира се, препоръчително е, ако се чувствате неудовлетворени, самите вие да търсите допълнителни варианти да стабилизирате доходите си, като се оглеждате и извън близкото ви обкръжение, задължително в такъв случай ще се оформят благоприятни обстоятелства, ще се появят хора, които ще ви подадат ръка.

Все пак е полезно да се пазите от преувеличени очаквания, които по-скоро мога да ви разочароват. Коя част от по-далечните ви планове са реалистични и ви носят крупни печалби или поне обещание за такива по-далечно бъдеще, съответно – коя част ви разминава с надеждите, разбирате в по-ярки краски в сряда и четвъртък.

През втората част от седмицата, звездите изискват от вас все повече да сте мобилизирани, защото реалността около вас трансформира, нарастват изискванията, конкуренцията или пък, ако дълго време сте „стреляли в неправилна посока“, образно казано, сега ще се налага бързо да смените целта, да се фокусирате в правилна посока, важното е, че все още имате избор и от вас зависи в значима степен крайният изход.

Любовта – възможно е да не разкривате в пълна степен истинските си преживявания, а в друг вариант – вие сте в период на преоценки. Ако сте сами, можете да срещнете доста интересна личност, но такава, която е твърде различна от вас и се налага да се адаптирате към нея,  но пък е обогатяваща – буквално или преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ