СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Почти през цялата седмица информационният поток ще е много усилен и ще ви носи изненади. Някои от вас узнават тайни… Знанието винаги е сила, от която можем да се възползваме, така че общуването ще ви помогне да сглобите една цялостна картина, да надникнете отвъд видимото, в по-далечното бъдеще, така че да направите избор, да вземете мерки или решения, ако се налага.

По един естествен начин и според чудото – едни връзки ще се укрепят, но други внезапно могат да бъдат прекратени, това понякога може да засяга и договори, които вече са изчерпани…

Звездите ще ви подтикнат силно да направите своеобразна чистка на обкръжението си, така че да скъсате контакти, които не са надежни, подвеждащи…

Все пак е полезно да се пазите от интриги и на кого се доверявате, така че да избегнете неприятности, а изказаното от вас да се обърне срещу вас.

Ако сега нещо  остане в миналото, това ще се отчита като полезно, необходимо, дори неизбежно обстоятелство и в такъв случай няма за какво да съжалявате.

В обкръжението ви има личности, които ви подават ръка при нужда, това може да е приятел, любим човек…

Хубаво е през настоящата седмица да намирате повече време за почивка, за себе си.  Ежедневието е извън обичайния ритъм, добре е да не се претоварвате и да не пресирате събитията, а да следвате естествения ход на събитията, така ще реагирате на случващото се оптимално адекватно или целесъобразно.

На 10-ти януари предстои новолуние, което ще ви покаже през следващата седмица с какво можете да продължите напред, на кого и какво можете да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени