СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 05.12.2022 – 11.12.2022

x


Вашите високи и честолюбиви планове сега са като скачени съдове за подкрепа, която може да получите от най-близките си хора, от вашето семейство и т.н.

В друг случай – „полетът напред и нагоре“ може да се случи и следствие на собствената ви висока амбиция, която ви мотивира, не ви дава спокойствие докато не постигнете набелязани цели. Действайте и действително може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци или по-дълго.

През първата част от седмицата трябва да се пазите от преувеличения, които ще предизвикат обратен от желания или очакван резултат, а това ще има отражение върху вашето обществено положение или репутация.

Придържайте се към факти, не вярвайте на красиви думи, не позволявайте да ви въвличат в интриги и всичко ще е наред. Като минимум през това време разбирате кои от вашите мечти са осъществими и кои ви разминават с действителността.

Голяма яснота получавате по време на пълнолунието, което е на 8-ми декември.

Постарайте се през това време да отстраните евентуални слабости, които набелязвате и да усилите позитиви, които ви подкрепят, допринасят за благоденствието ви.

От вас може да се изисква също така да си поставяте конкретни цели, за да не се изгубите или разпилеете в различни посоки. Съществува мощна енергия, която изисква промяна и може да се отрази на всички нива във вашия живот, в личен и делови аспект. В значима степен вие можете да насочвате тенденциите чрез вашите желания, ченгето за късмет,  стига „ да си изиграете картите правилно“.

В дома и семейството ви също могат да текат съществени преобразувания, които да имат широко отражение…

Те не са от „вчера“ и все още можете да им влияете и да ги насочвате, възползвайте се!

През втората част от седмицата социалната ви активност расте, в обкръжението ви може да нахлуят хора, които да ви въздействат по този начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени