СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 05.12.2022 – 11.12.2022

x


През тази седмица и по различни поводи може да ви се налага да се доказвате повече в колектив. Взаимоотношенията с околните продължават да  имат водещо значение във вашия живот. Сега те влияят над средното ниво върху вашето благоденствие, финансово състояние или пък чувство на щастие – общо. Може да ви се струва, че трябва да платите някаква цена, за да получите одобрение, внимание, за да утвърдите авторитета си в колектив, за да оздравите важни за вас връзки и на практика може да е точно така.

В оптимален случай това ще означава, че вие инвестирате във вашето бъдеще или във вас самите и това ще си заслужава. В друг вариант,  ако прецените, че околните не ви подкрепят достатъчно, ако се сблъсквате с нелоялна конкуренция, ако усещате, че не може да се развивате и растете в тази среда, тогава вие вероятно ще бъдете принудени да потърсите и намерите ново и по-подходящо място за вас.

Показателни събития може да очаквате в дните на пълнолунието, което е на 8-ми декември.

Ценете високо хора, които ви подкрепят през това време, които допринасят за благоденствието ви, те вероятно ще се изразяват по този начин и занапред, ще играят ролята на мост към вашите успехи или вид удовлетворение.

Не е изключено да се наложи да изчистите недоразумения между вас и любими хора, включително партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Това може да са стари и неразрешени теми от миналото, на които въздействате сега… Може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, ако това се налага…

Навлизате в период на преоценки и дълбоки анализи, и със съответните последици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени