СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Голяма част от събитията се движат повече по инерция, аспектацията на звездите ви помага да разберете с какво си заслужава да продължите напред и какво е по-добре да оставите зад гърба си.

На път е да приключи един цял цикъл от вашия живот, така че са възможни важни или показателни събития, развръзки, след които предстои да прелистите нова страница в живота си.

Тя ще ви направи по-силни, по-независими, по-самостоятелни, дори и това да изисква да сте по-натоварени от ангажименти, все пак всяко нещо си има цена.

На този етап е препоръчително да следвате естествения ход на случващото се, за да не пропускате шансове, за да се справите с някои предизвикателства по оптимално добър начин. Може да имате нужда да намалите темпото, от малко повече почивка или пък креативност буквално в ежедневието, за да успявате да се справите с всички текущи задачи.

Информационният поток е доста усилен, самите вие може да сте социално по-активни, да инициирате разговори и срещи, чрез които ще привлечете внимание и ще постигнете цели, които си поставяте. Ще може да получите подкрепа и одобрение на идеите си, съответно желанието си и като използвате по гъвкав, креативен подход в общуването, допускате нещо ново и различно, проявявате оригиналност…

В душата ви може да е леко неспокойно и да се чувствате под напрежение, защото усещате,  че има още много какво да се върши и трябва да сте по мобилизирани, налага се да промените нещо, за да сте по устойчиви.

Пазете се от недоразумения във вашето семейство, канализирайте тази мощна енергия в обновление, а не противопоставяне.

Вашите позиции в колектив могат да се променят, а посоката да е напълно позитивна за вас, но изискването е да вниквате в необходимостите и очакванията на околните или на конкретна и власт имаща личност, за да отговорите на определени изисквания и да попаднете от вид опека да получите одобрение и т.н.

Ако някой действа против вас или трябва да прекратите определени връзки, ще получите информация…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ