СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Миналото ви застига по някакъв начин – чрез анализи, равносметки, реални събития, част от тях ще ви донесат удовлетворение, други ще ви покажат, че трябва да внесете известни корекции преди да продължите напред. Оформят се някакви трайни тенденции.

Част от тях ще бъдат дългосрочни проекти, които ще обсебват вниманието ви и през следващите години и ще се окажат фокус или своеобразно начало за вашия живот.

Случващото се не е случайно, то е тенденция която ескалира през изминалите около две години, но сега предстоят вид развръзки, показателни събития, които ви сочат на какво можете да разчитате, допринася за вашата стабилност, в какво да влагате вашата енергия и време през следващите месеци, за да сте по успешни, независими и т.н. Разбира се, ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си, то пак така ще бъде по-видно от обикновено.

Причините могат да бъдат в реални новини, които получавате, може да узнаете и тайна,  която касае въпроси, които отчитате за извън контрола си или са като слабо звено.  Знанието винаги е сила, това понякога може да бъде и личното ви осъзнаване, достигане до дълбините на някакви истини, които ви подтикват да бъдете по-крайни, решителни, така че да вземете нещата в свои ръце…

Финансовото ви състояние също може да е водеща тема, сега може да разчитате на семейството си, за да бъдете по-успешни, дори и в чисто финансов аспект, в друг случай – получавате достатъчно подкрепа от близките си и това ви действа позитивно, самите вие може да предприемете някакви промени в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство, включително евентуални инвестиции, ако това ви интересува.

Все пак са твърде вероятни и повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или в любими хора… Внимавайте само чисто материални приоритети да не застават между вас и околните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ