СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 06.09.2021 – 12.09.2021

x


Все още водеща тема за вас са партньорските отношения, важни за вас връзки, лични или делови. На седми септември предстои новолуние, което ще ги обнови. Вие ще можете да оздравите и подобрите отношенията си като водите конструктивни разговори, обсъждате бъдещи перспективи на развитие, това може да ви сближи чрез общи цели или като изчистите евентуални недоразумения.

При всички случаи, периодът е много важен за отношенията ви и вие сега може да ги насочите в една по-позитивно за вас посока, а това ще има широко отражение, значение и за следващите месеци, а може и по-дълго. Така че е подходящо целенасочено да действате в тази посока – сближаване с партньори, определени личности, които имат значение за бъдещето ви развитие, да изчистите евентуални недоразумения и т.н., ще имате такъв шанс, ако съответните отношения са перспективни и имат място в бъдещето ви развитие.

През тази седмица вашата популярност расте, може да попаднете под влиятелна опека на определена личност, да заемете по-престижни позиции в колектив.

Почти през цялата седмица няма да ви липсва внимание, мнозина ще получат интересни предложения, ескалират изненади като новини и проведени разговори, и в повечето случаи те ще бъдат позитивни за вас, ще се превръщат в проводник на неочаквани шансове. Все пак трябва да бъдете по-внимателни, защото ще има много хора, които да ви подкрепят, но може да има и такива, които да ви дестабилизират, финансово и не само, така че просто трябва да внимавате на кого се доверявате и кого допускате до себе си.

Доходите ви могат да нараснат следствие на подкрепа, но могат да ескалират и повишени разходи, при неблагоприятни влияния, така че внимавайте.

Някои от вас ще получат награда за полагани до този момент усилия, ще сбъднат свое тайно или съкровено желание.

През втората част от седмицата ще нараства необходимостта да пътувате или общуването с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение ще расте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ