СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 06.09.2021 – 12.09.2021

x


Вие продължавате да бъдете в силно трансформиращ период, през който трябва да направите важен избор, който да подейства позитивно на благосъстоянието ви, в чисто финансов аспект или в посока да получите по-широка подкрепа – морална и от страна на важни за вас хора, които допринасят за благоденствието ви или чувството на щастие.

Съответно вие ще трябва да си изработите стратегия, така че да получите тази подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл.

На седми септември, предстои новолуние, което ще ви даде шанс да внесете вид обновление във вашия живот, което да хармонизира и подобри най-близката ви среда на съществуване, във вашия дом и семейство, но не само.

Вие също така може да получите подкрепа, която да сбъдне ваше тайно или съкровено желание, която може да предизвика по-дългосрочни и позитивни перспективи на развитие.

Случващото се или шансовете, които застават на пътя ви няма да са случайни, а ще бъдат следствие на усилия, които сте полагали до този момент и ето че сега, те могат да се развият в една по позитивна и предпочитана от вас посока.

През тази седмица вие действително може да спечелите нещо важно за вас или да повишите доходите си, следствие на подкрепа и одобрение, които получавате, защото оздравявате важни за вас отношения.

Добре взаимодействате с финансови институции, данъчни, застрахователни и други дружества.

Може да откриете алтернативи за печалба, ако действате в тази посока. Евентуални пътувания ще са проводник на позитивни емоции, вид шансове…

През втората част от седмицата вие ще бъдете все повече забелязвани, вашата популярност ще расте и със съответните позитиви.

Може да разширите кръга си на влияние и като общувате с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение и това ще се отчита за позитивно обстоятелство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени