СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 06.12.2021 – 12.12.2021

x


Вие се намирате в много важен период относно вашето кариерно развитие, обществено положение.

През тази седмица може да получите своеобразна награда за всички полагани от вас до този момент усилия, може да зададете по-далечни перспективи на развитие относно професионалната си реализация, може да сбъднете тайно желание или пък да откриете  алтернативи за развитие, които пак така касаят професионалната ви реализация.

При всички случаи – това е отличен период да преобразите общественото си положение  или да извоювате успехи, които ще утвърдя авторитета ви в колектив и то за дълго време.

Начинът по който ви възприемат околните се трансформира, в повечето случаи – вие ще можете да разширите вашето влияние или пък някои от вас ще попаднат под опеката на влиятелна или власт имаща личност.

Ако това ви интересува – точно сега е особено благоприятен момент самите вие да проявите повишена инициативност в това направление, съзнателно да укрепвате връзки, да преговаряте за интересите си и т.н. Ако част от мечтите ви са нереалистични, това ще бъде доста видно през тази седмица и нека да се превърне в повод „да си сверите часовника“, може би да промените вашата тактика или да се разграничите от хора или обстоятелства, които не ви носят удовлетворение, в по-крайна форма – дори могат да навредят на имиджа ви и не само…

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение не е еднозначно и поради тази причина трябва да сте по-внимателни. Изградете си стратегия, не се предоверявайте, пазете се от конфликти, които ще са трудно потушими.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кари Брадшоу – най-доброто вдъхновение за петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ