СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 08.01.2024 – 14.01.2024

x


През настоящата седмица  вие ще можете да отворите  авторитета си в колектив,  а общуването ще се превръща в проводник на възможности.

Не е изключено да ви се налага да се доказвате над обичайното сред околните,  а причините могат да бъдат в нови позиции,  които заемате, по-голяма популярност, с която се сдобивате,  големи отговорности,  а понякога и изисквания.

Сега вие може да се справите с висока конкуренция и дори да я изпреварите,  а някой от вас ще привлекат на своя страна влиятелна или власт- имаща опека.

Чудесен период за преговори и разяснителни разговори,  за създаване и укрепване на отношения,  които могат да допринесат за благоденствието и чувството ви на щастие,  а понякога дори да се превърнат  в неочакван,  внезапен и изненадващ шанс…

Сега демонстрирате най-доброто от вашия потенциал,  успявате да „ блестите“ със специална  красота,  мнозина притежават и доза късмет.

Не ви липсва внимание и компания, напротив,  получавате интересни или полезни предложения,  които могат да преобразят живота ви или поне ще се превърнат в повод  да се разтоварите в приятна компания,  да освежите и разнообразите ежедневието си.

Препоръчително е  съзнателно и целенасочено  да действате така,  че да вземете по престижни обществени позиции,  ще имате такъв шанс.  Ако  в настоящото място  това е невъзможно,  тогава можете да си потърсите и намерите друго и по-подходящо,  което да кореспондира с вашия път и предопределеност,  собствени амбиции.  В такъв случай може да се възползвате от новолунието,  което е на 11 януари  и ще се превърне в повод за ново начало  на ваши отношения или социално- значими позиции,  това може и да е вид рестарт,  допълнителни шансове,  от които да се възползвате или да насочвате.

В любовта-  повечето от вас се радват на подкрепа от страна на любим човек.

Ако все пак някой ваши мечти са по-скоро илюзия или измамни, сега ще разберете това,  стига да искате,  ще разберете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени