СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Седмицата е подходяща  да хармонизирате  и подобрите  най-близката си среда на съществуване,  във вашия дом и семейство.

Пред вас могат да се открият някакви варианти на развитие, особено,  ако търсите такива.

Повечето от вас се намират в преломен момент от живота си,  когато трябва да направят важен избор или пък им се налага да оставят нещо зад гърба си,  което е изживял своето време,  за да отворят място на друго и по-перспективно.

Не е изключено да се движите по течението  или според зададени вече тенденции,  вид развръзки,  да приведете до успешен край цели,  към които сте се стремели дълго.

Гледате в по-далечното бъдеще или онова,  което си поставяте като задача е по-дългосрочно или изисква повече време,  за да се реализира на практика.

На този етап не е необходимо да пресирате събитията,  а по-скоро е подходящо или препоръчително да следвате естествения ход,  съответно онова,  което трябва да остане в живота ви,  ще остане,  а друго постепенно ще изгуби смисъл и давност…

Някой от вас ще имат нужда повече от почивка,  да намалят темпото,  да обърна внимание на себе си,  на близките си,  да се откъснат поне за малко от вид рутина…

Интуицията ви е много силна и е хубаво да ѝ се доверявате…

Можете да откриете паралелни източници на доходи, също- добре ще взаимодействате със социално- значими организации,  ако това ви интересува.

Някой от вас ще установят,  че има кой да им пази гърба и на кого да разчитат винаги при нужда,  ценете високо подобни хора и обстоятелства.

Можете също така да получите вид разплата за полагани от вас до този момент усилия  или пък да се доберете  до дългосрочни и надеждни източници за печалба,  дори и те не винаги да са твърде високи.

Повишени разходи са доста вероятни,  но те може да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции.  В друг случай- правите си анализ, вероятно и не без причина,  кой ви нанася щети,  проводник е на загуби и в един по-широк смисъл,  за да се разграничите от подобни личности.

Повечето от вас се разтоварват в приятна компания,  не им липсва такава…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени