СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Информационният поток е много усилен, вие получавате интересни, полезни новини и предложения, от които да се възползвате.

Водите конструктивни разговори, преговори, намирате хора, които да подкрепят идеите и желанията ви, със съответните позитиви.

Вие все още сте в период, през който собствената ви повишена инициативност, социална активност, могат да се превърнат в повод за промени или успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и през следващите години.

Не е изключено да узнаете и някаква тайна, ако някой действа зад гърба ви, ако има обстоятелства, които са се натрупали във времето и са деструктивни за вас, които трябва да преодолеете, тогава сега ще получите и знание за това, но то винаги е полезно, независимо от чутото, защото помага да се вземат оптимално адекватни и правилни мерки. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Прекратени връзки или договори през това време ще се отчитат като раздяла с някаква тежест или нещо, което няма потенциал да продължи напред. Навлизате в период, през който може да подействате позитивно на вашите доходи, засега усещате първи сигнали в тази посока.

Може да се върнете нещо изгубено, с което сте се разминали – като идея, предложения,  договор, но това е тенденция, която ще ескалира в различна степен до трети юни, до тогава имате възможност за въздействие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ