СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Вие сте в отличен период, през който можете да хармонизирате и подобрите най-близката ви среда на съществуване, във вашия дом и семейство…

Може да решите да инвестирате в него, но не е изключено също така самите вие да разчитате повече и над обичайното, материално или морално – на вашите близки.

Въпреки всичко и самите вие може да изпитвате някакво несъгласие, недоверие към всичко случващо се. Причините могат да бъдат различни, да кажем в миналото са се  натрупали недоразумения, които ви правят сега по-скиптични, взискателни, недоверчиви.

Може и да имате право за това, но ако преминете определени граници в тази посока, тогава сами ще се превърнете в спирачка за собствената ви удовлетвореност или усещане за вид стабилност, която се придобива и следствие на подкрепа от страна на най-близки хора.

Ако всичко е наред сега между вас, ако преобладава удовлетворението, тогава това ще бъде отличен признак, че сте поели в правилна посока. Стара и неразрешена тема от миналото  може да се възвърне към вас и тя пак така да касае условия на съществуване, разбирателство у дома, местоживеене, битови и имотни казуси.

До 3-ти юни ще имате възможност да насочвате, приемете случващото се като втори шанс, за да наваксате с евентуални пропуски, ако се налага – да действате различно и да получите различен, по-добър резултат от преди. Вашата социална активност ще расте и със  съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени