СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Вие сте в отличен период, през който можете да хармонизирате и подобрите най-близката ви среда на съществуване, във вашия дом и семейство…

Може да решите да инвестирате в него, но не е изключено също така самите вие да разчитате повече и над обичайното, материално или морално – на вашите близки.

Въпреки всичко и самите вие може да изпитвате някакво несъгласие, недоверие към всичко случващо се. Причините могат да бъдат различни, да кажем в миналото са се  натрупали недоразумения, които ви правят сега по-скиптични, взискателни, недоверчиви.

Може и да имате право за това, но ако преминете определени граници в тази посока, тогава сами ще се превърнете в спирачка за собствената ви удовлетвореност или усещане за вид стабилност, която се придобива и следствие на подкрепа от страна на най-близки хора.

Ако всичко е наред сега между вас, ако преобладава удовлетворението, тогава това ще бъде отличен признак, че сте поели в правилна посока. Стара и неразрешена тема от миналото  може да се възвърне към вас и тя пак така да касае условия на съществуване, разбирателство у дома, местоживеене, битови и имотни казуси.

До 3-ти юни ще имате възможност да насочвате, приемете случващото се като втори шанс, за да наваксате с евентуални пропуски, ако се налага – да действате различно и да получите различен, по-добър резултат от преди. Вашата социална активност ще расте и със  съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ