СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През цялата седмица мога да ескалират разговори, някои от които ще бъдат изненадващи, но доста приятни, така че да порадват сърцето ви.

Може да получавате предложения, които ще разнообразяват и освежават ежедневието ви, ще са повод за развлечения и приятни емоции.

В друг вариант – това ще се превърне в подходящо време да демонстрирате вашия потенциал, той да бъде забелязан и оценен по достойнство и със съответните позитиви на различни нива, включително и в чисто професионален аспект.

Някои от вас ще получат шанс да сбъднат съкровено желание.

През втората част от седмицата постепенно може да ескалират процеси, които да изискват разяснителни разговори между вас и ваши партньори, лични или делови.

Вашият партньор може да стане по-агресивен или взискателен. Или пък конкуренцията около вас може да се усили, но това да се превърне в повод вие да се мобилизирате, така че да надскочите успехите си и да излезете своеобразни победители.

Отсрещната страна може да ви дразни, агресира, но може и да ви мотивира, мобилизира.

През следващите няколко седмици вие ще постигате по-лесно целите си, ако се учите от отсрещната страна, ако се състезавате, но без конфликти и противопоставяне.

Може да изберете и друга стратегия, така че да привлечете на своя страна енергична подкрепа, на която да можете да разчитате, да делегирате отговорности…

Навлизате и във важен период относно вашите връзки, лични и делови, случващото се ще има широко отражение и за следващите седмици, а може и много повече, насочвайте взаимоотношенията си и според желанията си…

Позициите ви в колектив също ще се обновят, както и общественото ви положение, през тази и следващата седмица, засега усещате „първи ветрове на промяната“ или вид предизвикателства, насочвайте внимателно, за да извлечете максимални ползи, в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени