СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През цялата седмица мога да ескалират разговори, някои от които ще бъдат изненадващи, но доста приятни, така че да порадват сърцето ви.

Може да получавате предложения, които ще разнообразяват и освежават ежедневието ви, ще са повод за развлечения и приятни емоции.

В друг вариант – това ще се превърне в подходящо време да демонстрирате вашия потенциал, той да бъде забелязан и оценен по достойнство и със съответните позитиви на различни нива, включително и в чисто професионален аспект.

Някои от вас ще получат шанс да сбъднат съкровено желание.

През втората част от седмицата постепенно може да ескалират процеси, които да изискват разяснителни разговори между вас и ваши партньори, лични или делови.

Вашият партньор може да стане по-агресивен или взискателен. Или пък конкуренцията около вас може да се усили, но това да се превърне в повод вие да се мобилизирате, така че да надскочите успехите си и да излезете своеобразни победители.

Отсрещната страна може да ви дразни, агресира, но може и да ви мотивира, мобилизира.

През следващите няколко седмици вие ще постигате по-лесно целите си, ако се учите от отсрещната страна, ако се състезавате, но без конфликти и противопоставяне.

Може да изберете и друга стратегия, така че да привлечете на своя страна енергична подкрепа, на която да можете да разчитате, да делегирате отговорности…

Навлизате и във важен период относно вашите връзки, лични и делови, случващото се ще има широко отражение и за следващите седмици, а може и много повече, насочвайте взаимоотношенията си и според желанията си…

Позициите ви в колектив също ще се обновят, както и общественото ви положение, през тази и следващата седмица, засега усещате „първи ветрове на промяната“ или вид предизвикателства, насочвайте внимателно, за да извлечете максимални ползи, в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени