СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Ежедневието на повечето от вас е натоварено с доста ангажименти, но вие успявате да балансирате между полезното и приятното, намирате време и за развлечения или оригинален начин да отхвърлите с по-голяма лекота или бързина текущи дела, които са повече по задължения.

Перманентно и в ежедневието ви мога да възникват внезапни шансове, от които да се възползвате, те могат да преобразят в положителна посока най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството и не само.

В този сектор се появява шанс за внезапно разтоварване от евентуално напрежение, намиране на изход и решение, ако се нуждаете от такова.

В друг случай – извършвате някакви промени, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота. Във вашето обкръжение може да се появи личност, с която водите бурни и емоционални дебати.

В друг случай – вашият партньор става по-приказлив, емоционален, спонтанно изразява своите чувства и нека това да се превърне в повод да сближите отношенията си, чувствате се.

Пазете се от евентуални преувеличения, които могат да предизвикат обратен от желания резултат.

Навлизате в период, през който перманентно ще ескалират повишени разходи или в друг случай ще трябва да защитавате интересите си, може да се въвлечете в спорове, които касаят чисто материални приоритети. Тази тенденция ще се прояви в значима степен в края на тази и началото на следващата седмица, нека да се превърне в повод да откриете общи и обогатяващи цели с важни за вас хора, препоръчително е да избягвате конфликти, които по-скоро ще ви нанесат щети.

В края на тази и началото на следващата седмица също така е подходящо да пренаредите приоритетите си по важност, за да бъдете по-здрави, в тонус и т.н. Ако на работното ви място са нужни някакви промени, това ще бъде по-видно от обикновено, можете да превъртите предизвикателствата във ваша полза, като си изградите по-дългосрочна стратегия…

В любовта – ескалират силни страсти…

Любимият човек може да е в процес на преоценки или решения, възползвайте се и насочвайте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени