СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Ежедневието на повечето от вас е натоварено с доста ангажименти, но вие успявате да балансирате между полезното и приятното, намирате време и за развлечения или оригинален начин да отхвърлите с по-голяма лекота или бързина текущи дела, които са повече по задължения.

Перманентно и в ежедневието ви мога да възникват внезапни шансове, от които да се възползвате, те могат да преобразят в положителна посока най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството и не само.

В този сектор се появява шанс за внезапно разтоварване от евентуално напрежение, намиране на изход и решение, ако се нуждаете от такова.

В друг случай – извършвате някакви промени, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота. Във вашето обкръжение може да се появи личност, с която водите бурни и емоционални дебати.

В друг случай – вашият партньор става по-приказлив, емоционален, спонтанно изразява своите чувства и нека това да се превърне в повод да сближите отношенията си, чувствате се.

Пазете се от евентуални преувеличения, които могат да предизвикат обратен от желания резултат.

Навлизате в период, през който перманентно ще ескалират повишени разходи или в друг случай ще трябва да защитавате интересите си, може да се въвлечете в спорове, които касаят чисто материални приоритети. Тази тенденция ще се прояви в значима степен в края на тази и началото на следващата седмица, нека да се превърне в повод да откриете общи и обогатяващи цели с важни за вас хора, препоръчително е да избягвате конфликти, които по-скоро ще ви нанесат щети.

В края на тази и началото на следващата седмица също така е подходящо да пренаредите приоритетите си по важност, за да бъдете по-здрави, в тонус и т.н. Ако на работното ви място са нужни някакви промени, това ще бъде по-видно от обикновено, можете да превъртите предизвикателствата във ваша полза, като си изградите по-дългосрочна стратегия…

В любовта – ескалират силни страсти…

Любимият човек може да е в процес на преоценки или решения, възползвайте се и насочвайте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени