СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Общуването почти през цялата седмица ще е съпътстванао с възможности, така че да получите подкрепа и одобрение на ваши идеи и желания…

Мнозина от вас ще имат шанс да създадат или укрепят връзки, да постигнат вид договорености, които задълго ще се превръщат в мост към вашите собствени успехи.

Същевременно вие съществувате в динамична, а понякога и напрегната среда, така че не всички ще са чак толкова доброжелателни.

Ако определени хора са некоректни към вас, съответни връзки или договори са изчерпани,  тогава през настоящата седмица ви е рязко ще ви прекратите, дори и с елемент на изненада, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Някои от вас ще научават тайни, ще сглобят една цялостна картина и в по-далечна перспектива, но това винаги е полезно, ще ви помогне да си изградите оптимално правилната стратегия.

Продължавате да правите чистка на вашето обкръжение и в повечето случаи това ще има оздравителен ефект.

От 12 март Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви надарява с доза късмет през идния около един месец. През това време вие ще привличате с по-голяма лекота – внимание, одобрение, любов, че и пари, зависи какво най-много искате, а Венера ще го притегли към вас и подобно на магнит. Дори и да съществуват някакви предизвикателства, Венера ще ги минимизира през следващите дни и седмици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени