СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.03.2024 – 17.03.2024

x


През настоящата седмица ще имате чудесна възможност да подействате добре на финансовото ви състояние и в това направление ще можете да разчитате на доза късмет.  Все ще намирате някой, който да ви подава ръка при нужда или пък ще получите своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своето семейство, което пак така ще допринася за вашия комфорт или благоденствие. Самите вие може да решите да инвестирате във вашия дом и в такъв случай това ще се отчита за благоприятно обстоятелство.

Някои от вас ще си намерят подходяща работа, която могат да извършват и от дома си. Ако това не е ваша тема, тогава вероятно се каните за преобразувания, които касаят вашето благоденствие и базисна сигурност и всичко това ще ви подтиква към необходимостта,  възможността да извършите своеобразен рестарт, който ще се отрази на всички нива от вашия живот, а в този процес вие ще преосмислите миналото, ще се стремите да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас ще действат изненадващо и спонтанно, но все така и целесъобразни… Възможно е да притежавате достатъчно кураж и смелост да приемете нещо ново, да се разделите от всичко старо, което не ви носи удовлетворение и сега спонтанно се освобождавате от него… В повечето случаи така ще е правилно, защото ще се разделяте с хора и обстоятелства, които имат вредно въздействие върху вас. Ако има такива, през настоящата седмица вие рязко може да се разграничите от тях, да ги оставите зад гърба си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени