СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.07.2022 – 17.07.2022

x


На 13-ти юли предстои пълнолуние, което ще освети ваши позиции в колектив, важни за вас връзки, които се отразяват и на бъдещи перспективи на развитие.

Това е подходящо време вие съзнателно и целенасочено да действате в посока, която ще оздрави контакти, имащи позитивно отражение върху вашата реализация,  осъществяването на вашите планове.

Възможно е пластовете около вас да се разместят, например определени личности да се изкачат по йерархичната стълбичка, а други да изпаднат.

В този процес вие можете или трябва да намерите своето най-благоприятно и подходящо място, затова ще ви помогне вашата собствена социална активност.

Трябва да бъдете внимателни кого допускате до себе си, защото ще има хора, които ще се превръщат в проводник на собствените ви успехи, ще ви правят интересни и полезни предложения, които ще водят до удовлетворение, шанс да разгърнете вашия потенциал и да го демонстрирате, да сбъднете вашият съкровено желание.

Но ще има и такива личности, с които може да се въвлечете в конфликт на интереси,  изградете си правилна стратегия, за да не позволите определени персони да ви разминат с вашите мечти.

Комуникацията е повод за успехи, но понякога и обрати, внимавайте и всичко ще е наред.

През тази седмица няма да ви липсва внимание и компания, напротив, информационният поток е много усилен и често ще е повод да порадвате сърцето си.

Може да сключите интересни договори, да създадете нови и полезни контакти.

Ще намирате време и за развлечения или ще ви върви повече в занимания, които ви дават повече свобода, включват повече движение и висока социална активност.

Това е хубав период да оздравите любовните си отношения, ако нямате партньор – лек флирт може да прерасне в нещо повече.

Приоритети, които се отнасят до дома и семейството или пък недвижимо имущество, битови казуси, от една страна може да ви тревожат, от друга – сега вие може да потърсите и намерите разрешение, изход, който ще ви подейства стабилизиращо или поне ще се намери окончателен отговор, вариант и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ