СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.07.2022 – 17.07.2022

x


На 13-ти юли предстои пълнолуние, което ще освети ваши позиции в колектив, важни за вас връзки, които се отразяват и на бъдещи перспективи на развитие.

Това е подходящо време вие съзнателно и целенасочено да действате в посока, която ще оздрави контакти, имащи позитивно отражение върху вашата реализация,  осъществяването на вашите планове.

Възможно е пластовете около вас да се разместят, например определени личности да се изкачат по йерархичната стълбичка, а други да изпаднат.

В този процес вие можете или трябва да намерите своето най-благоприятно и подходящо място, затова ще ви помогне вашата собствена социална активност.

Трябва да бъдете внимателни кого допускате до себе си, защото ще има хора, които ще се превръщат в проводник на собствените ви успехи, ще ви правят интересни и полезни предложения, които ще водят до удовлетворение, шанс да разгърнете вашия потенциал и да го демонстрирате, да сбъднете вашият съкровено желание.

Но ще има и такива личности, с които може да се въвлечете в конфликт на интереси,  изградете си правилна стратегия, за да не позволите определени персони да ви разминат с вашите мечти.

Комуникацията е повод за успехи, но понякога и обрати, внимавайте и всичко ще е наред.

През тази седмица няма да ви липсва внимание и компания, напротив, информационният поток е много усилен и често ще е повод да порадвате сърцето си.

Може да сключите интересни договори, да създадете нови и полезни контакти.

Ще намирате време и за развлечения или ще ви върви повече в занимания, които ви дават повече свобода, включват повече движение и висока социална активност.

Това е хубав период да оздравите любовните си отношения, ако нямате партньор – лек флирт може да прерасне в нещо повече.

Приоритети, които се отнасят до дома и семейството или пък недвижимо имущество, битови казуси, от една страна може да ви тревожат, от друга – сега вие може да потърсите и намерите разрешение, изход, който ще ви подейства стабилизиращо или поне ще се намери окончателен отговор, вариант и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени