СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.07.2022 – 17.07.2022

x


На 13-ти юли предстои пълнолуние, което ще ви покаже какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време и с какво да продължите напред.

В този процес може да узнаете тайни, там където те съществуват, но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате.

Това е изключително благоприятен период, през който е подходящо да се освободите от всичко токсично, буквално и в по-широк смисъл.

Ако нещо не върви, не се опитвайте да го задържите, така ще освободите място за нещо по-перспективно, което ще се отрази на вашата реализация, в чисто професионален аспект, но не само, може да има по-позитивно отражение и върху вашето здраве, ако това ви интересува.

През тази седмица вие сте доста ангажирани, но същевременно проявявате висока ефективност във вашите начинания, така че това се превръща в отличен момент, през който можете да извършите позитивни преобразувания на работното си място като се докажете, а това буквално може да рестартира вашето положение…

Действате креативно, находчиво, изобретателно, интуитивно и това се оценява, може да се превръща в авариен изход, ако имате нужда от това. Повечето от вас могат да разчитат на своето семейство, можете да извършите някакви положителни промени във вашия дом.

Намирате се в отличен период да оздравите сърдечни връзки с ваш партньор, хора близки до сърцето ви, включително ваши деца, ако имате такива. Те ще се превръщат в повод за гордост или полезна подкрепа.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Това, което може да развали настроението ви са чисто финансови приоритети, не позволявайте те да застават между вас и любими хора. Повишени разходи са доста вероятни, може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, бъдете по-внимателни и всичко ще е наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ