СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Периодът е отличен да оздравите ваши партньорски отношения, да ги обновите или надградите.

Може да получите изненадващи и доста добри предложения, които да са проводник на нови възможности  и на различни нива от вашия живот.   Информационният поток е доста усилен,  често се превръща в повод за внезапни шансове,  от които да се възползвате.

Ако до скоро ваши партньори са се държали непоследователно, това могат да бъдат лични или делови партньори,  сега се оформя окончателно мнение, вид договорки- набират скорост  и имат дългосрочно отражение. Възползвайте се от Новолунието, което е на 15-ти септември,  така че да укрепите важни за вас връзки, да привлечете на ваша страна вид опека  от страна на партньори, лични или делови.

Можете да зададете нови и дълготрайни  перспективи във вашите връзки, на които после да разчитате,  които да се превръщат в мост към вашето благоденствие или чувство на щастие…

Въпреки всичко,  понякога отсрещната страна не винаги ще реагира  според вашите очаквания,  нека това да се превърне в повода изчистите различия  чрез по-голямо разбиране идеологичност…

Такава задача ще стои пред вас и в различна степен до 22 септември, след което тенденции, които вече сте задали ще се движат повече по инерция или ще се запечатат трайно.

Популярността на повечето от вас расте,  най ценното за вас сега може да е- морална и материална подкрепа,  така че по-лесно осъществявате честолюбиви планове дори и на работното си място.

Може да извършите положителни трансформации, така че да повишите доходите си следствие на подкрепа от страна на  колеги или влиятелни личности,  които влияят на благоденствието ви.

Ако сте сами- може да срещнете любовта на работното място.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени