СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Вие може да се намирате в силно трансформиращ период, който изисква от вас да направите някакъв важен избор, който ще определи бъди ще перспективи на развитие.

Лесно ще се ориентирате  в този процес и според това-  на кого и в каква степен можете да разчитате, финансово и морално.

Повечето от вас са силно концентрирани върху материалното си състояние,  което е като скачени съдове  за хора, на които можете да разчитате, подходящо е сега да оздравите връзки, които допринасят за благоденствието ви, ще имате такава възможност.

Появяват се шансове за добри промени, които касаят дома, семейството… Може да инвестирате в недвижимо имущество, да се справите с наследствени казуси  или пък ще обновите и хармонизирате семейни връзки,  ще извършите положителни промени в този сектор.

Ако сте се стремили към подобни преобразувания,  сега те ще наберат скорост и ще доведат до бързи резултати,  понякога и с елемент на изненада,  която обновява средата ви на съществуване,  сменя „ декорите около вас“…

Постепенно пред вас могат да се разкрият варианти за печалба, допълнителни източници за облагодетелстване, паралелни доходи… Може да установите, че има кой да ви пази гърба…

Някоя от вас ще взаимодейства добре с държавни, финансови или социално- значими институции,  ако това ви интересува.

Все пак повишени разходи също са вероятни,  но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. В друг случай- до 22-ри  септември ще прекратите контакти и дори договори, които са способни да ви нанесат загуби.

Общуване с хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, ваша висока квалификация-  мога да ви дърпат напред и нагоре…

Партньорските отношения – може да изчистите евентуални спорове, ако е имало такива, можете да оздравите и подобрите сърдечните си връзки- чрез евентуални пътувания или пък обсъждане  на по-далечни перспективи на развитие.

Все още се радвате на повече добронамереност и разбиране от отсрещната страна, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени