СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Ежедневието ви може да е все по-натоварено от ангажименти, защото трябва да балансирате между лични и служебни приоритети.

В друг случай – вие сте в етап, в който преобразявате живота си от „корен“, а това и по един естествен начин се отразява на всички нива и изисква от вас вид мобилизация.

На този етап няма за къде да бързате, защото голяма част от случващото се движи повече по инерция, а от вас може да се изисква да отидете позитиви и да отстраните евентуални негативи, там където те съществуват и да ти оставите зад гърба си.

Ако в дома и семейството ви са възникнали недоразумения и за спорни въпроси, сега те може да ескалират и нека да се превърне това в повод преди разрешите конструктивно…

Подходящо време да разчистите най-близката си среда, да я обновите, това ще допринесе за комфорта ви на съществуване, дори за вид здравословен фон.

След Новолунието на 18 юни ще имате право на втори опит, така че да наваксате с евентуални пропуски, да постигнете желания, за които може да не ви е останало време досега, а това пак така да има позитивен ефект върху приоритети, които касаят разбирателство у дома, местоживеене, недвижимо имущество или пък започване на нещо важно от начало, дори и в чисто професионален аспект.

На този фон вашата популярност расте и вие може да създадете връзки или пък да попаднете под нечия опека, която допринася за благоденствието ви.. Общуването и евентуални преговори продължава да бъдат проводник на множество шансове, възползвайте се по оптимален начин!

Любовта остава на заден план или пък филтрирате чувствата си през разума.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на работното място или лек флирт с колега да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени