Как да носим огромни бижута?

x


 

Бижутата понякога са единственото достатъчно нещо, което може да направи дрехите ви да изглеждат различни или нови, дори и да не са. Големите бижута идват във всякакви форми и цветове – от коктейлни колиета до парти гривни. Днес обаче не ни вълнува как изглеждат те, а как да ги носим, без да приличаме на блестяща модна грешка без аргументи за нейния произход.

  

Избор на подходящо деколте. Това е задача с приоритет, преди да изберете голямото бижу за тази зона. Най-подходящи са V-образните деколтета, рокли или топове без презрамки и ръкави. Огромните колиета обаче стоят прекрасно и върху дрехи, които покриват раменете, а линията на деколтето е прибрана до врата.

  

Подходящ минимализъм, който да съчетаете с пищността на бижуто. Ако отново става дума за бижу около врата, то трябва да избягвате да го комбинирате с дрехи, по които има много цветове. Най-добре е дрехата да е в един цвят, без принтове, особено в зоната около бюста. Избягвайте всякакви яки, шалчета, брошки и украшения. Когато решите да сложите пищно колие, обеците трябва да бъдат семпли или въобще да ги няма.  В случай че изберете именно те да са вашето голямо нещо, по-добре забравете за колието. Допустимо е да комбинирате комплект от няколко части, ако той наистина е сет от бижута и ако наистина отговарят на повода и събитието. Тежките комбинации от бижута обикновено са за „тежки“, официални поводи.

  

Големият пръстен и голямата гривна са свързани с големи отговорности. Това означава, че те ще привличат погледа към вашите ръце и към маникюра ви. Ако искате да носите голямо бижу на пръстите си и да оставяте добро впечатление, то неминуемо трябва да се погрижите за ноктите и кожата си преди това.

 


 

 


 

Ако решите да комбинирате големи бижута с различна форма и цветове, по-добре не го правете. Никъде няма да намерите снимка, на която Елизабет Тейлър е комбинирала зелено колие с оранжева гривна. А ако въпросните бижута са големи и впечатляващи, е още по-малко вероятно да оставите добро впечатление.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още: 

Дизайн за следене: SCHIELD и бижутата, които ще погледнете два пъти

Моите градски съкровища: малкият клъч и прекрасният ми ден

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И август, и понеделникът се нуждаят от едно и също – цветове. Ярки, по възможност!  

Ако сте пропуснали
Най-четени