СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак от 16 ноември и ще изисква от вас да сте по-инициативни, дейни, да канализирате силите и енергията си в цел, която ще прораства дълго, да кажем през идните две години и половина.

С какво да продължите, какво да оставите зад гърба си, защото е нереалистично, съпътствано дори от измами и подвеждане – става ясно през тази седмица, ще получите достатъчно яснота и информация. Възползвайте се от нея, за да се предпазите от вид нечестност със съответните последици и в бъдеще.

Вашите амбиции са много големи и ще нарастват през идните седмици, че и месеци, но не бързайте да вземате окончателни решения, оценете на този етап всички силни и слаби звена, ще имате достатъчно подсказки за това, особено през втората част на периода. Вие привличате погледи, може често да се оказвате в център от внимание или събития, така че дребни ваши действия могат да имат широко отражение. Добрата новина е, че звездите ви дават шанс вие да насочвате събитията, не толкова позитивната, че това се случва на фона на своеобразна „мъгла“, неяснота, която е надвиснала над вас и може да ви подтикне да объркате посоката. Доверявайте се на интуицията си, на натрупания си опит, на инстинктите си, за да се предпазите. В такъв случай, онова, което предприемете сега, ще тръгне стремително да се развива напред и нагоре, да ви подкрепя, но не по-рано от 10 декември.

Внимавайте да не ви въвлекат в интриги, които почти до края на декември могат да се отразят на репутацията ви.

Финансовото ви състояние е силно неустойчиво, появяват се внезапни, допълнителни разходи, но могат да се появят и бързи печалби, над средното ниво, ако изберете правилни партньори, обедините усилия с определени личности…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ