СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вашето семейство обсебва силно вашето внимание, може във вашия дом да имат нужда от повече грижа, може да се налага да се справяте с приоритети, които касаят предимно  разбирателство у дома, хармония и благоустройство, включително, ако сте решили да правите ремонти и те не се извършват точно така, както искате или желаете.

Не е изключено между вас и член на вашето семейство да ескалират различия и раздразнения, които не са случайни, а следствие на дълго трупани тенденции, които сега ескалират.

Нека това да се превърне в повод да се справите с тези предизвикателства, така че да изчистите евентуални различия, ако това е водеща тема… Или пък да се справите с промени в дома, които могат да включват ремонти и дори премествания, местоживеене, недвижимо имущество….

Действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ако това не е ваша тема, тогава може да изпитвате вътрешно напрежение, което ви подтиква да действате и да промените живота си на всички нива, за да получите по-голямо удовлетворение. Това е много мощна енергия, която е способна да „премести планини“ и, ако я канализирате в правилна посока, конкретна и добре обмислена цел, тогава ще преобразите живота си и то по един желан, предпочитан от вас начин.

Вие все още влияете на тенденциите над обичайното, възползвайте се и като се вслушвате във вътрешния си глас.

Вашата популярност сега може да расте, мнозина ще имат на кого да разчитат, но не е изключено за това да ви се налага да плащате някаква цена, буквално и в по-широк смисъл. Ще решите дали да я платите…

Повишени разходи през настоящия период са доста вероятни, но те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Може да прекратите връзки, да се дистанцирате от хора или обстоятелства, които ви нанасят чисто материални загуби, ще имате такава възможност, тя понякога ще се диктува и от външни  фактори.

Отстоявайте интересите си по-решително!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени