СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Водеща за вас тема е финансовото ви състояние, защото сега трябва да защитите интересите си или понеже ескалират повишени разходи и това обсебва вашето внимание.

В оптимален случай – вие инвестирате във вашето бъдеще, във вас самите, в любими хора или пък бизнес, ако имате такъв.

В друг случай, ако сте изправени пред някаква несправедливост, сега пределът ви на търпение може да е достигнат и вие да действате по-решително, за да скъсате всякакви влияния, които ви дестабилизират или ви нанасят щети.

Все пак е полезно да внимавате и да не позволявате някои недоразумения по чисто материални въпроси да застават между вас и любими хора.

Нека случващото се да се превърне в повод да си изградите стратегия и то по-дългосрочна, която ще ви действа обогатяващо.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да водите разяснителни разговори, които засягат нещо ценно за вас – любов или пари, а може и нещо друго, може да узнаете тайни или пък да изкажете, или чуете думи, които имат широко, дори превратно значение.

Нека това да е позитивно за вас, така и ще бъде, ако не губите крайните си желания от поглед, балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна.

Ако чутото не кореспондира с вашите очаквания, визия за бъдещо развитие, тогава вие ще прекратите контакти и договори които са изчерпани.

През втората част на седмицата – появяват се шансове да хармонизирате семейната среда,  ще усещате, че може да разчитате морално или финансово на вашите близки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени