СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Вие все още сте в ключов период, през който можете да повишите вашите доходи като се изкачите по йерархичната стълбичка, заемете по-престижни позиции в колектив, развиете се кариерно, получите подкрепа от страна на влиятелни личности. Евентуални трансформации през тази седмица и засягащи всичко гореописано ще се тълкуват като дълготрайни.

Можете да въздействате и насочвате като целенасочено се стремите да си сътрудничите, да се доберете до вид одобрение, материална и морална подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието. Възможно е да се обтегнат някои отношения, които да завлекат след себе си и загуби. При така поставена картина, вие явно внимателно трябва да избирате вашата компания, на кого се доверявате…

Ако все пак ескалират конфликти, които са непреодолими, тогава може да решите и да смените средата си на съществуване и това ще се отчита като сваляне на своеобразен товар.

През първата част от седмицата информационният поток ви носи доста изненади, разбирате на кого и в каква степен можете да разчетете, някои връзки или договори, които са изживели своето време ще бъдат прекратени внезапно, но същевременно може да получите нови и по-интересни предложения, от които да се възползвате.

През втората част от седмицата теми, които се отнасят до по-далечни перспективи на развитие обсебват вниманието ви, получават ли зелена светлина да реализирате подобни дългосрочни проекти, появява се важна или влиятелна особа, която ви подкрепя.

В друг вариант може да решите да пътувате и в такъв случай очаквайте позитивни емоции или успехи. Ескалират шансове да насочите в по-подходяща посока за вас юридически казуси, да превъртите във ваша полза евентуално спорове.

Втората част от седмицата авторитетът ви расте, стабилизирате позициите си в колектив, особено, ако демонстрирате висока квалификация, търсите и намирате начини да разчупите статуквото, да излезете извън границите на познатото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени