СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 14.10.2019 – 20.10.2019

x


През настоящия период могат да ви занимават въпроси, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, възможност да преодолеете натрупани трудности, неразрешени въпроси от вашето минало. 

В друг случай това са теми, които се отнасят до необходимост да разрешите юридически казуси, да оформите важни за вас документи с дългосрочно отражение. Може да ескалира необходимост от пътувания или хора стоящи далеч от вас, буквално или в по-общ смисъл – обсебват вниманието ви. На всичко гореописано можете да повлияете позитивно чрез собствената си и по-висока инициативност, но също така като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, благодетели, важни за вас хора… Имате шанс да привлечете подобна опека, да заздравите важни за вас отношения, които ще се превърнат в мост към успехите ви… В този процес ще се изисква да проявявате по-голяма гъвкавост, а може би и да правите известни компромиси.

Ако имате стари дългове – материални и не само, то те ще напомнят за себе си и вероятно ще трябва да се разплатите.

Вие сте в хубав период да подействате позитивно на кариерното си развитие, брачни отношения, репутация и обществено положение…

През първата част от седмицата е възможно известно напрежение, несигурност или изненади, които да наместват в пластовете на различни нива от вашия живот. Те ви показват какво трябва да обновите, промените, по един креативен и оригинален начин, така както само вие умеете, за да спадне евентуално напрежение, намерите решения и т.н.

През втората част от седмицата обстановката се стабилизира, имате шансове да подействате позитивно на материалното си състояние или да спечелите нещо като се осланяте на собствения си чар, качества и умения, но също така на тайна, неочаквана или допълнителна подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от вас. Дали можете да канализирате в оптимално позитивна за вас посока натрупани неразрешени казуси в миналото, разбирате в значима степен в края на тази и началото на следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени