СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да разчупите границите на възможното пред вас, имате шанс да надскочите успехи и постижения до този момент.

Това важи за родените предимно през трети деканат, но и всички останали в различна степен.

Това, което ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано, ще бъде демонстрацията на висока квалификация, вашият собствен подход – стратегически, задълбочен, интуитивен, одухотворен… Повечето от вас ще се облягат на всичко гореизброено и ще почувстват вид удовлетворение, също, че винаги има варианти, има начин изход и решения.

Сега звездите ви дават варианти на развитие, шанс да се измъкнете от недоразумения и сложни въпроси. Повечето от вас ще са склонни да гледат към по-далечното бъдеще, така че да направят правилен избор, за да не се „изгубят“, образно казано. Приоритети, които са свързани със заемане на по-добри позиции на работното място, могат да се увенчаят с успех, ако сте достатъчно квалифициран кадър, ако амбициите ви са достатъчно високи.

Въпроси, които се отнасят до разрешаване на спорни и юридически казуси, уреждане на документи, включително международни, също може да се развият във ваша полза.  Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, са проводник на възможности.

Вашата популярност расте, както и подкрепата към вас.

Ако решите да пътувате, вероятността да си прекарате приятно или ползотворно е повече от голяма.

Въпреки всичко, в душата на повечето от вас тлее някакво напрежение, вид несигурност,  съмнения, защото трябва да направите избор или понеже изпитвате дълбоко неудовлетворение, или пък трябва да изчистите недоразумения с хора от вашето обкръжение, дома и семейството, да се справите с битови или имотни казуси.

Сега може да въздействате на това по-горе описания начин, включително като анализирате миналото, действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Получавате широка подкрепа и може да попаднете под нечия опека, ако желаете това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени