СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да извършите положителни преобразувания, които засягат почти всички сфери от вашия живот, могат да се отразят на професионалната ви реализация, на финансовото ви състояние, на партньорските отношения, на общественото положение и репутация.

Сега вие може да постигнете успехи, имате възможност да материализирате желанията си или да получите награда за полагани от вас до този момент усилия.

Случващото се не е случайно, така че голяма част от тенденциите се движат повече по инерция.

При всички случаи настоящият период ви показва какво допринася за вашето благоденствие, чувство на щастие и т.н. От тази гледна точка е препоръчително да цените високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят.

Чудесен признак ще бъде, ако сега се повишат вашите доходи, ако се изкачите по йерархичната стълбичка, така и ще бъде, ако условията на труд го позволяват.

Ако преобладава неудовлетворението, това ще е признак, че ще се наложи да направите завой, образно казано, ако не веднага, то в края на януари и през февруари, а на този етап  вие ще трябва да се концентрирате върху това, което е носител на удовлетворение, трябва да го преумножите и да се опитате да елиминирате вид негативи…

Хора, близки до сърцето ви, може да предизвикват известно напрежение, защото ескалират различни интереси, понеже в миналото са възникнали недоразумения, поради чисто финансови причини…

Препоръчително е да проследите причинно-следствени връзки и в по-голяма дълбочина,  да погледнете на случващото се и от един друг, невидим на пръв поглед ъгъл, включително като отчитате гледна точка различна от вашата собствена, така че да превъртите някои предизвикателства в полза, за да съхраните хармонията в съответните връзки, ако желаете разбира се.

Ако това е невъзможно, ако са преминати определени граници или различията са прекалено дълбоки, тогава този процес ще ескалира и през настоящата седмица и съответните последици.

Може да ви се струва, че трябва да платите някаква цена и на практика да е точно така, повече да инвестирате в себе си или в любими личности, вие ще прецените дали това си заслужава. През втората част от седмицата в живота ви навлизат хора, които ще разнообразят и освежат вашето ежедневие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ