СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Информационният поток продължава да е много усилен, помага ви да надникнете отвъд видимото, да проследите причинно-следствени връзки, които влияят на средата ви, на отношенията ви, ако има нещо, което е скрито, действа зад гърба ви, ще можете да го идентифицирате.

Звездите ви подтикват да се борите за интересите си, да воювате с думи, да бъдете социално по-активни, мнозина ще реагират точно така и вероятно не без причина, а за да съхранят интересите си и ще излязат своеобразни победители, ще наложат мнението си, ще привлекат подкрепа от страна на енергична, инициативна личност, с която ще си сътрудничат, помагат и т.н.

Към вас може да се възвърне пропуснат шанс от миналото, които засягат благоденствието ви, усилия, които сте полагали дълго време.

Получавате ценна информация, която ще ви покаже как да материализирате желанията си, да фиксирате и надградите успехи, които не са случайни, а следствие на тенденции, които сте оформяли дълго време.

Сега е моментът да прецените как да задържите нещо ценно за вас или да си го върнете, ще получите новини, предложения, това могат да бъдат и ваши собствени прозрения, които ще ви помогнат в тази посока.

Някои от вас ще могат да си върнат благодетел, ако са имали такъв…

Все пак, ако някои връзки, договори или перспективи на развитие са изчерпани и трябва да се разделите с тях – това ще бъде особено очевидно сега, но това ще отвори място за нещо ново и по-надеждно, кореспондиращо с бъдещото ви развитие.

Вие ще усетите вид обновление и допълнителни шансове, които се оформят на хоризонта  с навлизането на Слънцето в Риби на 20 февруари и тази тенденция ще се усилва през идните седмици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете малко деликатен шик в ежедневието.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ