СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Меркурий е ретрограден във вашия зодиакален знак, значи вие сте по-склонни от всякога да се връщате към миналото, да го анализирате, тази тенденция ще се окаже много полезна за вас, защото ще ви помогне да си върнете минала възможност или пък да набележите конкретни цели, които ще допринесат за благоденствието ви. Тези цели могат да бъдат по-дългосрочни, да ви занимават и през идните седмици, месеци, а сега вие ще разберете какво допринася за тяхното осъществяване, какво следва да промените или отстраните от пътя си като своеобразна спирачка по пътя ви към щастието.

Към настоящия момент вие сте закриляни от Съдбата, двете планети на разширението и просперитета са във вашия знак – Юпитер и Венера, тоест ще можете да разчитате на доза късмет, дори и да има някакви предизвикателства пред вас, по-лесно ще ги преодолявате с чара си, креативността, вид подкрепа и т.н.

Въпреки всичко в душата на мнозина е неспокойно, причините за нова могат да бъдат различни – необходимост от базисни преобразувания, защото статуквото не може да бъде съхранено и вие го усещате, трябва да обновите целите си, понеже се налага да се съобразявате с външни фактори или пък да разрешавате битови и имотни казуси, да намалите евентуално напрежение в дома си, да изчистите недоразумения и т.н. Е, въздействието ви върху околните е значимо, това е сила, но и отговорност, така че вие можете да преобразите средата си, да се справите с всичко горе-изброено като задача, посоката много зависи от това какво вие искате, също до колко гледате в една посока с близките си, важни за вас хора. Ако през тази седмица подобрите фона си на съществуване, справите се с битови и имотни казуси, радвате се на разбирателство у дома – това ще е отличен признак, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Ако ескалират недоразумения, потърсете коренчето на случващото се, за да го изтръгнете, не му позволите да прораства и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ