СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва период, през която се очертават по-дългосрочни тенденции, които засягат дома и семейството ви, местоживеене, въпроси отнасящи се до недвижимо имущество, битови казуси, които са ескалирали през изминалото около полугодие. На път сте да отворите нова страница, но все още можете да насочвате, предстоят развръзки и нека резултатите да ви зарадват, а ако не всичко е така, както очаквате е подходящо своевременно да се освободите от всичко, което препятства хармонията, добрия фон на съществуване.

Теми отнасящи се до любими хора – партньори или пораснали деца, ако имате такива, все повече ще набират скорост, ще изискват от вас да им обръщате повече внимание, за да изчистите евентуални недоразумения, за да им помогнете, ако това се налага или пък да канализирате ескалиращи преобразувания в оптимално позитивна за вас посока, ще имате такава възможност, включително като смените подхода си, стремите се да не повтаряте неща от миналото, учите се от натрупан опит, за да поличите по-добър резултат към настоящия момент.

В края на седмицата предстои Новолуние, то показва, че все по-силно ще се стремите към вид независимост, която ще ви даде шанс да разгърнете творческият си потенциал, да сбъднете съкровена мечта и т.н.

В друг случай – това може да се превърне в голямо ново начало, което ще очертае водещ фон през идното полоугодие и ще засегне взаимоотношения с близки до сърцето ви хора. Наблюдавайте, насочвайте, подходящо е да си изградите по-дългосрочна стратегия и според собствените ви мечти и току виж те се сбъднат, променят онова, което имате според желания, качества, стремежи и действия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ