СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва период, който беше важен за вашите сърдечни взаимоотношения или шанс да осъществите ваша сърдечна мечта, да демонстрирате най-доброто от потенциала си, а то да бъде забелязано, оценено и със съответните позитиви. На този етап събитията се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции, а вие можете да се възползвате от този промеждутък, така че да получите максимални позитиви, да извлечете най-доброто от текущи ситуации, също да премахнете всичко, което застава на пътя на удовлетворението ви, носи ви щети, понякога и буквално във финансова аспект или пък е повод за разочарования. Периодът прилича на вид развръзки, които ще се свържат с тенденции, които са задавани през изминалото близо полугодие.

През настоящия период все повече ще се усилват рационалните ви и практични оценки по различни поводи, може да се наложи да пренаредите приоритетите си, така че да не изгубите контрол над ситуацията и предимно над професионалната ви реализация, в някои случаи и здраве.

Пазете се, не бързайте, следете естествения ход на събитията, изградете си по-дългосрочна стратегия, която ще ви бъде подсказана от собствената ви интуиция, шансове, които застават спонтанно на пътя ви, но и предизвикателства…

В края на седмицата предстои Новолуние, което ще промени ритъма в ежедневието ви. Може да се възползвате от приливната вълна, така че да стигнете далеч в професионалната си реализация през идното полугодие или да отворите нова страница в този сектор от вашия живот.

В друг случай – ще направите така, че да сте по-ефективни, включително като повишите социалната си активност, откажете се от евентуални вредни навици и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Градски шик в лятно време.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ