СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва период, който беше важен за вашите сърдечни взаимоотношения или шанс да осъществите ваша сърдечна мечта, да демонстрирате най-доброто от потенциала си, а то да бъде забелязано, оценено и със съответните позитиви. На този етап събитията се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции, а вие можете да се възползвате от този промеждутък, така че да получите максимални позитиви, да извлечете най-доброто от текущи ситуации, също да премахнете всичко, което застава на пътя на удовлетворението ви, носи ви щети, понякога и буквално във финансова аспект или пък е повод за разочарования. Периодът прилича на вид развръзки, които ще се свържат с тенденции, които са задавани през изминалото близо полугодие.

През настоящия период все повече ще се усилват рационалните ви и практични оценки по различни поводи, може да се наложи да пренаредите приоритетите си, така че да не изгубите контрол над ситуацията и предимно над професионалната ви реализация, в някои случаи и здраве.

Пазете се, не бързайте, следете естествения ход на събитията, изградете си по-дългосрочна стратегия, която ще ви бъде подсказана от собствената ви интуиция, шансове, които застават спонтанно на пътя ви, но и предизвикателства…

В края на седмицата предстои Новолуние, което ще промени ритъма в ежедневието ви. Може да се възползвате от приливната вълна, така че да стигнете далеч в професионалната си реализация през идното полугодие или да отворите нова страница в този сектор от вашия живот.

В друг случай – ще направите така, че да сте по-ефективни, включително като повишите социалната си активност, откажете се от евентуални вредни навици и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Заменете малката черна рокля с червена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ