СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 16.01.2023 – 22.01.2023

x


През настоящата седмица може да произтекат важни или знакови събития, които да преобразят позициите ви в колектив или важни за вас връзки – с влиятелни личности, хора, които влияят на бъдещите ви перспективи на развитие.

Стремете се съзнателно да укрепите онези контакти, които могат да се превърнат в мост към вашите собствени успехи и по-престижни позиции. Все пак не е изключено да ескалира и своеобразна борба за власт, тогава изградете си стратегия, преценете правилно силите си, на какво да разчитате, от какво да се пазите, за да превъртите всички тези предизвикателства в полза.

В оптимален случай вие ще наложите авторитета си сред другите, може да попаднете под нечия опека, може да се сдобиете с повече власт или да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако трябва да прекратите някои контакти, да се дистанцирате от определени личности,  защото те могат да ви въвлекат в кризисни ситуации и да ви нанесат щети – в един по-широк смисъл, това пак ще бъде по-видно от обикновено.

Внимавайте кого и как допускате до себе си – това ще е ключът към вашето благоденствие или шанс да извлечете ползи при всяко едно предизвикателство.

В любовта – чувствата ви са хладни, склонни сте да анализирате миналото, може да разчитате на значима доза обективност, но ако анализите не са твърде подкрепящи определени връзки, тогава вие може да ги прекратите и не без причина, а защото стигате до дъното на истини, може да узнаете тайни и т.н.

Знанието винаги е сила и може да има освобождаващ ефект, възползвайте се! Навлизате в период, през който ескалират развръзки на тенденции, които сте очертавали през изминалите месеци. Голяма част от случващото се ще се движи повече по инерция, ще ви помогне да оцените или задължително вас, което си заслужава, но да се разграничите от друго, което не ви носи удовлетворение… Тази тенденция ще се усили след новолунието на 22 януари…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ