СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица вашето финансово състояние може да се промени и подобни преобразувания ще са като „скачени съдове“ за важни за вас хора, които влияят на финансите ви, на бъдещи перспективи на развитие.

Вие ще получите уникален шанс да спечелите нещо важно за вас, което ви се полага.

Ако някой нещо ви дължи, тогава ще трябва да се разплати с вас и да ви върне, което е ваше.

Ако вие сте в дълг, тогава вие ще бъдете силно подтикнати да се разплатите.

Можете да се захванете с уреждането на наследствени дела, в такъв случай трябва да бъдете по-внимателни и да пазите интересите си стратегически, трябва да внимавате за детайли и да се опитвате да надниквате „отвъд видимото“, да проследявате причинно-следствени връзки.

Полезно е да сте по-внимателни и при взаимодействието с финансови или държавни институции, да бъдете изрядни при подписване на подобни документи.

Подходящо време да се справите с висока конкуренция, изисквания, а понякога и недоброжелатели.

От вас може да се изисква да бъдете максимално мобилизирани, да действате стратегически, да избягвате евентуални конфликти, които могат да ви нанесат щети, също недоразумения с влиятелни или власт-имащи личности, които влияят на материалното ви състояние.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще бъдете силно подтикнати да смените вашия колектив, среда на съществуване, за да намерите по-подходящо място, където да бъдете оценени по достойнство, да печелите по-добре и т.н.

Звездите ви дават възможност да надникнете в по-далечното бъдеще и да разберете на кого или какво можете да разчитате, така че да изберете най-вярната за вас посока.

В любовта – радвате се на внимание от страна на любим човек. Между вас може или трябва да цари хармония, може да чуете и да изкажете думи, които да имат широко и позитивно отражение на взаимоотношенията ви.

Ако в миналото са съществували някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите,  така и ще бъде, стига да не са преминати някакви граници или различията между вас не са твърде големи.

В края на тази и началото на следващата седмица водите доста ползотворни разговори,  преговори, може да разчитате на голяма добронамереност и разбиране от отсрещната страна.

Периодът е удачен за създаване и укрепване на взаимоотношения, лични или делови,  които ще се превръщат в мост към вашето благополучие, чувства на щастие – общо.

Общуването е проводник на възможности и тази тенденция ще се усилва, хубаво е да се възползвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени