СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 16.12.2019 – 22.12.2019

x


През тази седмица е подходящо да се борите за по-престижни позиции в колектив като демонстрирате висока квалификация, преговаряте с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, може и чужденци. Каквото и да е – можете да разчупите границите на възможното пред вас целенасочено като увеличите кръга на хора, с които взаимодействате и по-горе описания начин.

Периодът е удачен да оформяте документи или ви предстоят юридически казуси, с които пак така се справяте и с помощта на компетентни личности, които ви подкрепят.

Ако решите да пътувате, това ще се оказва доста полезно, градивно мероприятие.

Същевременно вие все още сте във важен период, който ще има широко отражение върху кариерното ви развитие, репутация, че и брачни отношения. Разбирате кои от мечтите ви са осъществими и кои са сферата повече на пожеланията. В този процес можете да идентифицирате хора или обстоятелства, които ви действат деструктивно, така че да ги отстраните от пътя си. Възползвайте се от конструктивни разговори, които ще са верен коректив, който ще ви покаже евентуални слабости.

Социалната ви активност расте, до края на периода все още е подходящо самите вие да усилите този процес, да инициирате разговори, вид съдружие, взаимо-помощ, това може да се превърне в повод за развитие, по-широки хоризонти за просперитет, варианти и т.н.

Не пренебрегвайте внезапно възникнали идеи, предложения, могат да се окажат „златен билет“  за мечтите ви.

Променяте начина по който общувате, може да допуснете нещо ново, доста креативно, а това ще се отрази на всички други звена от живота ви.

Общуването може да преобрази живота ви, част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други вие трябва да провокирате.

Ще навлезете в период, през който можете да осъществите ваша тайна, съкровена мечта, същевременно все повече ще преосмисляте ваши чувства, какво действително е важно, ценно за вас, подобни анализи ще ви съпътстват до януари и могат да се превърнат в повод за алтернативи на развитие, паралелни възможности, особено, ако търсите такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Заменете малката черна рокля с червена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ