СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Все още текат важни процеси, които засягат ключови въпроси, които са свързани с общественото ви положение, репутация, кариерно развитие или дори брачни отношения. Вие ще проявявате голяма инициативност в тази посока, едва ли ще си позволите отпускане, ще се борите за повече престиж и не без причина, а за да се справите с въпроси, които ви дестабилизират, действат зад гърба ви или са извън контрола ви до този момент, натрупани са във времето и не са намерили изход, вариант и т.н.

Е, сега възникват шансове да въздействате и като разчитате на собствената си висока инициативност, твърдост, склонност да преследвате целите си стратегически, до краен предел и с много страст. Така задължително ще направите пробив в избраното от вас направление.

Можете да се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа, вид благодетели, силни личности, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение.

В друг вариант – не афиширате всичките си намерения, търсите и намирате обходни пътища към онова, което желаете и така действително успявате да сбъднете ваша съкровена мечта.

Когато Съдбата затвори една врата, тогова задължително оставя друга отворена или поне това е прозорец, гласи една поговорка, варианти и начини винаги съществуват, особено, ако се търсят целенасочено и това важи в пълна степен за вас.

Важното е да знаете какво искате, за да не изгубите посоката.

Не ви липсва внимание и подкрепа, въпреки всичко част от близкото ви обкръжение може да ви подейства разочароващо, да се натъкнете на вид некоректност. Не пренебрегвайте случващото се, не го провлачвайте в бъдеще, отстранете деструктивни влияния.

След 19 декември Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак и до 13 януари вие с по-голяма лекота ще привличате вид одобрение, подкрепа, ще се превръщате в магнит за околните.

Венера е „малкото щастие“, което ще ви закриля, така че дори и да има вид предизвикателства –  вие ще ги преодолявате по-лесно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени