СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще ви даде шанс да обновите ваши сърдечни връзки с любими хора, ваш партньор или деца, ако имате такива. Те може да се нуждаят повече от вашето внимание и подкрепа, но това да допринесе за вашата духовна близост, укрепване на отношенията.

Около тях може да ескалират някакви промени, които да се отразяват и на вас, но вие да имате някакъв полезен, благоприятен ефект…

Понякога може да играете ролята на „оазис“, така че другите да си почиват във вашата компания, защото можете да проявявате емпатия, съчувствие, когато това се налага.

Ако ви предизвикат обаче, тогава вие ще демонстрирате и една друга ваша страна, която е много по-твърда, безкомпромисна.

Ще карате другите да се съобразяват с вас, може да проявявате желязна воля, когато трябва да защитавате интересите си, да очертаете граници, които са здравословни.

Вашият партньор може да се държи малко по-агресивно, за да не бъде изместен или пък да му обърнете внимание.

Ако между вас в миналото са се натрупали недоразумения, сега те ще ескалират и развръзката ще зависи в значима степен от вас, в повечето случаи – от собствения ви подход, готовност да направите компромис, ако прецените, че си заслужава…

Конкуренцията и изискванията около вас растат, това може да внесе известно напрежение, но нека да се превърне и в стимул да надскочите успехите си, да отговорите на очакванията.

Ако не желаете или това е невъзможно, тогава може да промените вашата среда или да стартирате подобен процес.

На работното ви място се водят доста емоционални и разгорещени дебати, пазете се от преувеличения и така случващото се ще е във ваша полза, ще излизате победители в обективно предизвикателна обстановка…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени