СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови и промени ритъма в ежедневието ви.. От вас може да се изисква да пренаредите приоритетите си по-важност, така че да бъдете по-успешни, но и да не се претоварвате твърде.

Ако определени дела само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение, нека това да е признак да ги оставите зад гърба си и все едно се освобождавате от нещо вредно и токсично, включително и за вашето здраве.

Ако на работното ви място са необходими промени – това ще бъде по-видно от обикновено,  от вас може да се изисква да проявявате по-висока адаптивност, но и да се пазите от повишена или некоректна конкуренция, да не се въвличате от конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите трудови договори, за да си потърсите нещо друго и по-перспективно.

Ако сте на правилното място, тогава звездите ще ви дадат шанс да повишите доходите си, да защитите интересите си, да се докажете и да циментирате позициите си. В такъв случай някои от вас ще получат и своеобразна награда, бонус, шанс…

Между вас може да има и такива, които ще си потърсят и намерят нещо ново и по-перспективно за реализация. Звездите предразполагат към повишени разходи, попадане в ситуации, които приличат на конфликт на интереси.

В оптимален случай – инвестирате във вас и във вашето бъдеще, в близки и любими хора. Или пък – дистанцирате се от онези, които ви нанасят щети.

Взаимодействието с финансови или държавни институции не е лесно, имайте го предвид и, ако е възможно, отложете.

Партньорските отношения са доста емоционални, може да търпят някакъв обрат, все още можете да влияете и насочвате според вашите собствени желания, но и интереси, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени