СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови и промени ритъма в ежедневието ви.. От вас може да се изисква да пренаредите приоритетите си по-важност, така че да бъдете по-успешни, но и да не се претоварвате твърде.

Ако определени дела само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение, нека това да е признак да ги оставите зад гърба си и все едно се освобождавате от нещо вредно и токсично, включително и за вашето здраве.

Ако на работното ви място са необходими промени – това ще бъде по-видно от обикновено,  от вас може да се изисква да проявявате по-висока адаптивност, но и да се пазите от повишена или некоректна конкуренция, да не се въвличате от конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите трудови договори, за да си потърсите нещо друго и по-перспективно.

Ако сте на правилното място, тогава звездите ще ви дадат шанс да повишите доходите си, да защитите интересите си, да се докажете и да циментирате позициите си. В такъв случай някои от вас ще получат и своеобразна награда, бонус, шанс…

Между вас може да има и такива, които ще си потърсят и намерят нещо ново и по-перспективно за реализация. Звездите предразполагат към повишени разходи, попадане в ситуации, които приличат на конфликт на интереси.

В оптимален случай – инвестирате във вас и във вашето бъдеще, в близки и любими хора. Или пък – дистанцирате се от онези, които ви нанасят щети.

Взаимодействието с финансови или държавни институции не е лесно, имайте го предвид и, ако е възможно, отложете.

Партньорските отношения са доста емоционални, може да търпят някакъв обрат, все още можете да влияете и насочвате според вашите собствени желания, но и интереси, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени