СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 17.08.2020 – 23.08.2020

x


Новолунието на 18 август ви дава право на втора възможност да подействате позитивно на професионалната си реализация, съответно да повишите доходите си. Следва да сте по-инициативни в тази посока, за да постигнете максимални резултати, успехи, на които после можете да разчитате дълго и през идните месеци.

Все пак звездите ще ви покажат и какво следва да преодолявате, като проявявате повече дисциплина, постоянство, демонстрирате опит и квалификация или ще се изисква повече време, за да превъртите това затруднение в полза. На първо време – може да се налага да отговаряте на повишени изисквания от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, може би да преодолеете някаква съпротива от тяхна страна и поради конфликт на интереси.

В друг случай – може да се налага да се съобразявате повече с влиятелни или власт имащи персони или промени около тях ще рефлектират и върху вас.

Вие ще си изберете най-правилна стратегия според случващото се, не е изключено и някои от вас генерално да променят посоката на бъдещото си развитие…Каквото и да е – събитията сега са показателни и показващи тенденции до края на годината, изберете си стратегия, за да спечелите, излезете победители, в началото винаги по-лесно се влияе.

Получавате интересни, изненадващи известия и предложения, които ще порадват сърцето ви или ще можете да се възползвате от тях, за да сбъднете сърдечно желание. Полезно е да сте социално по-активни.

В края на седмицата все по-важна тема стават партньорските отношения или необходимостта да търсите по-широка подкрепа, за да реализирате заплануваното, ще имате такъв шанс…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ